Wij geloven in 'de gelukkige onderneming'

en daarom zeiden we onze baan op.

We zaten samen in een café... (zo beginnen alle goede verhalen, toch?). We spraken over hoe sterk we geloven in het feit dat geluk en succes hand in hand gaan. We geloven dat als we op een andere manier gaan ondernemen en werken we nog veel meer kunnen bereiken. Als je met je organisatie de juiste context schept gaan geluk en succes hand in hand. 

Tegelijkertijd hadden we het geloof dat ontwikkeling veel sneller en krachtiger moet kunnen. Veel sneller dan dat we om ons heen zagen bij andere adviesbureaus die trajecten en plannen vaak veel te complex maken.

Plan een kennismaking

Ik ben Fons

Ondernemer, vader en ORGANISATIESTRATEEG

Na mijn studie Internationale Bedrijfskunde aan de Universiteit van Maastricht heb ik voor verschillende organisaties mogen werken. Ik heb mogen ervaren hoe krachtig cultuur voor een organisatie kan zijn, maar zeker ook hoe destructief. Ik ben me gaan verdiepen in organisatiecultuur en strategie en die kennis gecombineerd met de ervaringen die ik meer dan 15 jaar lang heb opgedaan, zet ik nu in bij de mooie ontwikkeltrajecten bij onze klanten. 


Ik ben getrouwd met Inge en samen hebben we twee kinderen. Ik hou erg van gezelschap en breng dan ook graag tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Ik kijk graag naar sport en ben geregeld terug te vinden langs de velden bij mijn kinderen of bij de lokale betaald voetbal club. 


Doordat Inge sinds 2007 een eigen onderneming heeft heb ik sinds die tijd mogen proeven hoe het is om zelf te ondernemen. In 2020 was het tijd om ook zelf te gaan ondervinden hoe het is om je eigen bedrijf te hebben en ben ik samen met Paul De Gelukkige Onderneming gestart.  

Fons - De gelukkige onderneming
Paul - De gelukkige onderneming

Ik ben Paul

muzikant, ONDERNEMER EN ORGANISATIESTRATEEG

De afgelopen vijf jaar heb ik grote en kleine organisaties begeleid in ontwikkeltrajecten. Ik begeleid organisaties in hun strategie en het doorbreken van patronen en belemmeringen. Mijn specialisatie is organisatiecultuur en het creëren van bezielde werksituaties. Hier heb ik ook voor gestudeerd (Bedrijfskunde Hbo en Human Resource Studies - Msc.). 

s ´Ochtends sta ik het liefst in het donker op en start ik heel bewust mijn dag met mijn ochtendritueel. Ik sta stil bij waar ik dankbaar voor ben en wie ik deze dag wil zijn en verdiep me in wat interessante boeken.

Ik maak eigen muziek, schrijf eigen teksten en liedjes en breng die uit met mijn band Kwante Hippe. We spelen al jaren op grote en kleine podia en radiostations.

Naast De Gelukkige Onderneming heb ik nog een ander eigen bedrijf: Rocking Panda.

Plan een kennismaking

Ik ben Meike

Young professional, levensgenieter en consultant

Vers van de studie Hotel Management in Maastricht en met een master Strategisch management in Nijmegen ben ik gestart bij De Gelukkige Onderneming. Tijdens mijn opleiding heb ik zowel mijn sociaal-communicatieve vaardigheden als mijn theoretische kennis ontwikkeld. Nu is het tijd om deze kennis in de praktijk toe te passen! Mijn achtergrond en ervaring in de hospitality sector zet ik in om organisaties en mensen te helpen groeien. Dat geeft mij enorme voldoening. Ik bedoel, wie wil er nu niet elke dag werken aan het geluk en succes van mooie, diverse en interessante organisaties? 


Stilzitten is niet mijn ding. Het liefst ben ik altijd bezig. Ik hecht veel waarde aan quality time met mijn familie en vrienden, en ik zorg er altijd voor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en niets tekortkomt. Daarnaast is dansen altijd een passie van mij geweest, en houd ik van koken en lekker eten samen met mijn dierbaren. 


Als anderen gelukkig zijn, dan ben ik dat ook. En daar zorg ik voor met veel enthousiasme!

Meike - De gelukkige onderneming

Samen jouw organisatie gelukkiger en succesvoller maken.

Als je niet weet waar je voor staat maak je altijd verkeerde keuzes

Dit zijn onze kernwaarden. Die zijn altijd het belangrijkste in onze samenwerking met jou.

We hebben plezier en geluk

We doen alles voor verandering

We maken meer impact door eenvoud

We lopen op zaken vooruit

We verrassen met topkwaliteit

Zullen we eens kennismaken?

kom je naar ons of komen wij naar jou?

We staan altijd open voor een goed gesprek. Laten we elkaar eerst leren kennen. Mochten we iets voor jou kunnen betekenen dan starten we het liefst klein. Zo kun je meteen onze waarde en de klik ervaren.

Plan een kennismaking